5 bästa billiga VPNs av 2019 (som inte äventyrar hastighet eller sekretess)

Det finns ingen brist på billiga virtuella privata nätverk (VPN) tjänsteleverantörer, men en billig tjänst innebär att offra några av de funktioner som någon bra VPN bör innehålla? Kommer de billigaste VPNs hålla din online-aktivitet privat? Kommer de att arbeta med streaming-tjänster som Netflix, Amazon Prime och BBC iPlayer?

Vi tar en titt på 5 prisvärda VPN-tjänster som skär priser men inte hörn.

VPN-tjänster brukar inte kosta en arm och ett ben, men vi förstår att det finns många användare ute på en stram budget letar efter billiga, pålitliga alternativ. Gratis VPN-tjänster inte klippa det eftersom de vanligtvis snåla på nedladdningshastigheter och krypteringsstandarder.

Väljer att använda en VPN är ett utmärkt val i första hand, så i denna artikel, vi tar dig genom vår lista över de som är billiga, pålitliga, och leverera mest valuta för pengarna.

Vi får in massor av detaljer om var och en av de leverantörer som vi funktionen nedan, men om du inte kan hålla sig runt för hela artikeln, här är vår sammanfattande lista över de bästa billiga VPN i 2019:

CyberGhost-bästa billiga VPN. Mycket snabb, unblocks Netflix, stor säkerhet, och inga loggar.
NordVPN – ett bra budgetval som fungerar bra för streaming. Stabil säkerhet och hastigheter.
PrivateVPN-billigaste VPN på denna lista. Enkelt gränssnitt, unblocks Netflix, snabba hastigheter och bra säkerhet.
Surfshark-unblocks Netflix, inga loggar, och anständig säkerhet. Obegränsade samtidiga anslutningar. Kostnad under $2 per månad.
Privat Internet uppkoppling-bra säkerhet, inga loggar, och erbjuder några mer avancerade alternativ.